tiistai 16. toukokuuta 2017

Oi, Maalina

JUURAKKO ja INKOON MUSIIKKI ylpeinä esittelevät yhtyeen toisen studioalbumin OI, MAALINA!

Levy julkaistaan tulevana perjantaina 19.5. Sampo Soikoon -klubilla Helsingin keskustassa.
Lämmittelijänä toimii trubaduuri Tomas Takolander, ja mukana menossa on maanmainio The Sixties' Singers -kuoro. Ovet avataan klo 20Liput levynjulkaisukeikalle voit ostaa TÄÄLTÄ (klik).


OI, MAALINA -levyllä yhtye tarjoilee entistäkin rouheampaa Juurakko-bluesia. Musiikki vie ajoittain syvälle rämeelle ja toisinaan tanssittaa kepeästi laivan kannella. Yhtye ylittää musiikin tyylirajat riemukkaasti eikä kaihda eriskummallisiakaan tarinoita. Juurakko on juurilla ja mullassa kyynärpäitä myöten.

Levyn tuotannossa on avustanut jälleen tuttu joukko ystäviä. Studio Kekkosella äänityksestä ja miksauksesta vastasi Juurakon luottomies Mikko Raita assistenttinaan Juho Salaterä. Ääniraitojen viimeistelyn hoiti Chartmakersin ainutkertainen Svante Forsbäck. Kansikuvat ovat huikean valokuvaaja Janne Mikkilän käsialaa, ja kannet on suunnitellut graafikko Jimmy Träskelin, joka onnistui vangitsemaan levyn tunnelman kerrassaan upeasti.

Täällä voit kuunnella näytteitä tulevasta:


OI, MAALINA -levynjulkaisukiertue käynnistyy Helsingistä Sampo Soikoon -klubilta 19.5.2017 ja jatkuu rannikkoa pitkin Pohjanmaan, Varsinais-Suomen ja Itä-Uudenmaan festivaaleilleLämpimästi tervetuloa kuulolle!


Voit tilata OI, MAALINA -levyn postiteitse lähettämällä viestin osoitteeseen juurakkoband(at)gmail.com. Levyn hinta on 20 €, postikuluineen 23 €.